انواع سوپ ها
وبسایت خبری کوردنیوزر،خبرها و رویدادهای ایران و جهان و مناطق کردنشین را در معرض دید بازدید کنندگان وکاربران محترم قرارمیدهد.ولازم به ذکراست وبسایت کوردنیوزکاملامستقل و وابسته به هیچ یک از جناحهای سیاسی نمیباشد. باتشکر مدیر وبسایت :علیرضاحسینی سقز
انواع سوپ ها
18 / 1 / 1397 ساعت 3:23 | بازدید : 3314 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
 سوپ سبزي
مواد لازم :
گوشت گوسفند يا گوساله مرغ (تكه و خرد شده )‌ به اندازه يك تخم مرغ متوسط
يا گوشت چرخ كرده يك قاشق غذا خوري پر
پياز يك چهارم (كوچك)
جعفري خرد شده يك قاشق مرباخوري
سيب زميني يك عدد ( متوسط )
هويج يك عدد ( متوسط )
گوجه فرنگي يك عدد ( متوسط )
برنج يا آرد برنج يك قاشق مرباخوري
كره يك قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
ابتدا گوشت را با پياز خرد شده كمي تفت بدهيد سپس حدود دو ليوان آب به آن اضافه كنيد و بگذاريد بپزد بعد هويج و سيب زميني بسيار خرد شده و برنج را اضافه كنيد
نيم ساعت بعد گوجه فرنگي رنده و كره را داخل سوپ بريزيد پس از آن كه چند جوش زد و به قوام مطلوب (‌مثل حليم يا ماست ) رسيد از روي اجاق برداريد
به همه سوپ ها مي توانيد چند قطره آب ليمو ترش يا آب نارنج تازه اضافه كنيد تا خوشمزه تر شوند

سوپ رشته فرنگي بلغور جو يا گندم :
مواد لازم :‌ مشابه سوپ قبلي است منتهي مي توانيد به جاي برنج يا آرد برنج از يك قاشق غذا خوري رشته فرنگي خرد شده يا بلغور جو استفاده كنيد


سوپ شنبليله ( اشكنه ) :

مواد لازم :‌
آرد ذرت يا گندم يا برنج يك قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ يك عدد
شنبليله ( خرد شده ) يك قاشق مرباخوري
پياز يك عدد (كوچك)
گوجه فرنگي يك عدد متوسط
سيب زميني يك عدد متوسط
كره يك قاشق مرباخوري
طرز تهيه :‌
ابتدا آرد را در كره تفت بدهيد سپس شنبليله را كه خيلي تميز شسته و خرد كرده ايد همراه با پياز رنده شده و تكه هاي كوچك سيب زميني و گوجه فرنگي رنده شده و يك ليوان آب به آن اضافه نمائيد و صبر كنيد تا بپزد سوپ كه جا افتاد و غليظ شد زرده تخم مرغ را با چنگال به هم بزنيد و كم كم به سوپ اضافه كنيد تا جوش بزند

سوپ عدس (‌از پايان 9 ماهگي به بعد )‌‌:‌
مواد لازم :‌
گوشت به اندازه يك تخم مرغ از گوشت تكه شده يا يك
قاشق غذا خوري پر از گوشت چرخ كرده
آرد گندم يا آرد برنج يك قاشق مرباخوري
عدس دال يا عدس معمولي يك قاشق مرباخوري
هويج يك عدد متوسط
سبزي خرد شده مثلا گشنيز يا جعفري يك قاشق مرباخوري
كره يك قاشق مرباخوري
طرز تهيه :‌

ابتدا گوشت و عدس و هويج خرد شده را با هم بپزيد آرد گندم يا آرد برنج را با كره كمي تفت داده به سوپ اضافه كنيد پس از آنكه همه مواد پخته شد بقيه كره و سبزي را داخل سوپ بريزيد صبر كنيد تا چند جوش بزند و كاملا به غلظت برسد.

توجه

می تونید یک مقدار سوپ اماده شده رو برای چند وعده در فریزر نگهداری کنید. به این صورت که تو قالب های یخ معمولی به اندازه یک وعده بریزید و هر بار همون مقدار رو گرم کنید.



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نظر سنجی

بنظرشماكدام يك ازشهرهاي كردنشين زيربيشترهدف تهاجم فرهنكي قراركرفته است؟

آرشیو مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان kurdnews و آدرس kordstan.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را د




آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 5108
:: کل نظرات : 147

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 47

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 4991
:: باردید دیروز : 3105
:: بازدید هفته : 22698
:: بازدید ماه : 72124
:: بازدید سال : 2203913
:: بازدید کلی : 6104092